PRODUŽENJE BRANIMIROVE: Na tri tjedna zatvara se Zagrebačka cesta prema Dubravi

Prvi čovjek metropole Tomislav Tomašević sa svojim suradnicima obišao je radove na izgradnji novog objekta Doma zdravlja Zagreb-Centar, područne ambulante Gračani.

Izvor: Media servis

Radovi su vrijedni više od dva milijuna eura i u potpunosti se financiraju iz gradskog proračuna.

”Ono što je dobro jest da ne samo da ćemo dobiti novu proširenu ambulantu s modernom opremom nego ćemo imati i nove usluge jer će uz ambulantu opće medicine, stomatološku i patronažnu službu bili i novi zasebni sadržaj, a to će biti ginekološka i pedijatrijska ambulanta”.

Pritom je izvijestio kako čekaju da krenu školski praznici kako bi krenulo s više prometnih radova. Nešto više je rekao o završnim radovima na proširenju Branimirove ulice.

”Sad ćemo morati na tri tjedna zatvoriti korištenje Zagrebačke ceste prema Dubravi kako bi se ti radovi mogli završiti i kako bi mogli u potpunosti završiti radove na prvoj etapi produžene Branimirove. S time počinjemo u subotu kako bi iskoristili još i vikend, međutim, ti radovi će trajati tri tjedna. Građane molimo za razumijevanje. Tu će se sigurno stvarati neke gužve, ali to je bitno kako bi mogli završiti ovu ulicu”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!