OLIĆ UOČI SLOVAČKE: Uz osječku publiku idemo po tri boda

Hrvatski nogometaši nakon pobjede nad Ciprom od 3-0 okreću se Slovačkoj u 8. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izvor: Media servis

Visoka pobjeda ulila je još malo samopouzdanja u našu reprezentaciju, a pomoćni trener Ivica Olić smatra da se Cipar još dobro prošao u Larnaki.

“Ponovno smo pogledali utakmicu i zaključili da je bilo puno šansi te da Cipar može biti sretan što je završilo samo 3-0”, rekao je Olić.

Porazom od Rusije Slovaci su praktički izgubili šansu da se plasiraju u Katar. Olić smatra da će njihov izbornik dati šansu mlađim igračima koji se žele nametnuti i tako nam zagorčati situaciju. Nama trebaju nova tri boda jer Rusija ne posustaje i slijedi nas u stopu na ljestvici skupine H.

“Moramo biti koncentrirani, odraditi utakmicu i uzeti tri boda jer vidimo da i Rusija uzima bodove te se može dogoditi da u Splitu na kraju kvalifikacija u studenom s tom reprezentacijom odlučujemo o direktnom putniku na SP. Nema opuštanja, idemo po tri boda i uz osječku publiku i pun stadion vjerujem da će nas odvesti do pobjede”, smatra Olić.

Jednako razmišlja i Joško Gvardiol.

“Ne bih rekao da će biti opuštena utakmica jer njima je to motiv da ubace u brzinu više, a mi moramo biti pravi kao protiv Cipra i dati svoj maksimum. Želimo da dođe što više navijača i onda ne bi trebalo biti nikakvih problema jer igramo kod kuće. Mislim da će to sve na kraju biti OK”, rekao je 19-godišnji stoper.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!