VIDEO: VIKAO NA GRADONAČELNIKA – “Gdje su novci, pi*ko?!”

U Petrinji je dosta nezadovoljstva pa su jučer prosvjedovali građani revoltiranih zbog sporosti oko dodjele građevinskog materijala koji je stigao kao humanitarna pomoć.

Ljuti su što je građevinski materijal pod ključem, što se ne dijeli, a oni bi željeli obnoviti svoje kuće što prije.

Nervoza jača, građani imaju sve manje strpljenja, pa je došlo i do žestokog verbalnog napada na gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića.

Još dok je davao izjavu za medije, čuli su se zvižduci, a potom je jedan od građana, Mateo, povikao na Dumbovića:

“Ja sam 40 dana tamo stajao s ljudima, gdje su novci, pi*ko!?”.

Gradonačelniku je taj ispad bio smiješan, pa je uslijedilo: !Što se smiješ pi*ko?”

“Radio sam neprekidno 40 dana, pomagao ljudima, dijelio hranu i pomoć nakon potresa i po kiši i po snijegu. Pukao sam jer nas iz dana u dan prave budalama. Imaju sve potrebne podatke za dodjelu pomoći, a oni otežu s procedurom. Također, prebacuju odgovornost za sve što se događa sa Stožera na Grad, s Grada na Stožer i tako unedogled”, ispričao je Mateo za Dnevnik.hr.

“Čuli smo da je novac stigao, ali nama još uvijek nisu platili. Još nas tridesetak čeka svoj novac. Dok su drugi sjedili po uredima, mi smo se smrzavali”, kazao je., te dodao:

“Možda to nisam tako trebao napraviti, postupak je možda bio malo neprimjeren, ali napravio sam to iz revolta. Ne bojim se tužbi i ničega se ne bojim”..

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!