RAVNATELJ BOLNICE U DUBROVNIKU: Cijepio punicu i punca iz Posušja, roditelje, svećenike, policajce

Ravnatelj dubrovačke bolnice i HDZ-ov vijećnik u Gradskom vijeću Dubrovnika Marijo Bekić cijepljenje preko reda omogućio je puncu i punici iz Posušja, svojim roditeljima, svećenicima, policajcima.

Bolnica nije željela dati nikakve informacije pozivajući se na zaštitu podataka, ali je Ministarstvo zdravstva dostavilo Bekićevo očitovanje.

”Osim zaposlenika bolnice cijepljeno je i 36 pacijenata OB-a Dubrovnik na hemodijalizi te još 65 vanjskih osoba, među kojima su djelatnici MUP-a, stariji svećenici s komorbiditetima te kronični bolesnici koji su inače pacijenti Opće bolnice Dubrovnik.

Cijepljena je moja supruga, koja je zdravstveni djelatnik Doma zdravlja (stomatolog), moji roditelji te punac i punica koji spadaju u ugrožene skupine, s obzirom na godine života i komorbiditete”, napisao je Bekić Ministarstvu, prenosi Index.

Zanimljivo je objašnjenje zašto je cijepljenje omogućio svojim i roditeljima supruge.

“Inače, i moji roditelji i punac i punica čuvaju mojih četvero djece, od kojih je dvoje preboljelo COVID-19, a preostalo dvoje su povremeno u samoizolaciji”, objasnio je ravnatelj bolnice Ministarstvu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!