VRDOLJAK O MOSTU: Petrov i Bulj će naplatiti svaku kunu – Bulj je uzimao 7 do 8 tisuća samo za prijevoz

Podijelite članak

ivan vrdoljak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak gostovao je na N1 televiziji i među ostalim govorio o kritikama koje na račun HNS-a dolaze s adrese Mosta.

“Mi smo prvi izašli iz pregovora s Mostom kad smo shvatili da su neefikasni. Nadam se da neće trebati s njima za stol sjesti, to nam je cilj kampanje”, odgovorio je Vrdoljak na pitanje je li nakon svega moguća suradnja s Mostom, a potom je komentirao i uvjete Mosta.

“Oni trebaju edukaciju o tome da populizmom ne možeš napraviti rezultat za građane. Svi njihovi uvjeti se odnose na politčki sustav, a nema ništa za građane. Ima velika doza licemjerja jer žele uskratiti prava saborskim zastupnicima koje su oni najviše koristili. Prosječni je zastupnik Mosta koristio 18 tisuća kuna, a prosječni HNS-ovac 7 tisuća. Petrov i Bulj će naplatiti svaku kunu koju mogu. Bulj je uzimao 7-8 tisuća kuna samo prijevoza i to  pored plaće. Onda se oni diče da to žele ukinuti. Ovo je jedan period politike koji mora što prije završiti”, rekao je Vrdoljak za N1.

Objasnio je i zašto je HNS bio najveća meta napada Mosta: “Postoji kaznena prijava protiv mene koju Panenić nikad nije podnio. Taj je čovjek tada lagao jer se uplašio. Lažna kaznena prijava je kazneno djelo. Mi smo potpuno suprotini jer njih podržava Markićka, a nas ona ne voli. Nama je ideologija rezultat, a njima je ideologija populizacija u nevjerojatnoj mjeri. Ako Markićka podržava Most onda oni koji se zalažu za prava čovjeka ne mogu biti na istom polu. Fokus njihovog rada nisu građani nego politički sustav. Fokusiraju se na one koji ih najviše svrbe.”

Komentiraj