ŽELJKA MARKIĆ: Osobno nikada ne bih pozvala da se glasa za Most jer se ne slažem s Petrovom

Željka Markić

“Projekt Domovina”, iza kojeg stoji udruga “U ime obitelji” i Željka Markić, odlučili su se da svojim članovima, glasačima i simpatizerima daju preporuke za koga da glasuju 11. rujna. Sada je za N1 Markić objasnila kako ta i nije baš tako.

“Ja sam rekla da je jedan dio medija tvrdio da je Markić nekoga podržala. Ali ja nisam, niti jučer niti bih to tako učinila, nikoga podržala. Osobno ja nikad ne bih pozvala da se glasa za Most jer se ne slažem s predsjednikom Mosta da vrijednosti nisu važne i da ćemo se oko njih lako dogovoriti. Smatram da su vrijednosti ono oko čega se okuplja narod i obitelj”, rekla je Markić za N1.

“Trebalo je samo pročitati što piše u mailu”, objašnjava. “Smatram da je odlično predlagati pojedice. U ime obitelji podržava pojedince iz 6 stranaka. Podržavamo pojedinačne osobe za koje smatramo da se neće nakloniti nevjerodostojnim obećanjima.”

O tome može li ta potpora naškoditi kaže: “Škodi onima koji se ne slažu s U ime obitelji, a to je jedan veliki dio medija. Naravno da za njih U ime obitelji nije dobro. Mi kažemo što mislimo i tko je kvalitetan, a oni će odlučiti… Ne surađujemo s Mostom ni na čemu. Nadamo se da ćemo u budućnosti se moći sa svima dogovoriti oko promjene izbornog sustava.”

Preporuku tabora Željke Markić za koga treba glasovati možete pročitati OVDJE.