SLOMIO SE UBOJICA RODITELJA: U šibenskom zatvoru Tin Šunjerga doživio psihički slom

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ubojica roditelja iz Čiste Velike, Tin Šunjerga, nalazi se u Zatvorskoj bolnici za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj ulici u Zagrebu, nakon što je doživio psihički slom u zatvoru u Šibeniku.

Frane Baica, njegov odvjetnik i ne zna kada se to točno dogodilo.

“Danas sam ga trebao posjetiti i tada doznao kako on više nije u Šibeniku, već je zbog određene vrste psihičkog sloma prebačen u Zagreb”, rekao je odvjetnik Baica za ŠibenikIN.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Zadnji put sam bio kod njega prije otprilike tjedan dana i tada je bio u istom stanju kao nakon uhićenja te ništa nije ukazivalo na nekakvu drastičniju promjenu ponašanja. Što je točno uzrokovalo psihički slom, ja točno ne znam, ali liječnici su očito bili zabrinut zbog određenog oblika autodestruktivnog ponašanja, iako zatvorenik sebi nije naudio, te procijenili da ga treba smjestiti u bolnicu”.

Baica ne zna niti odgovor na pitanje koliko će dugo Šunjerga biti u bolnici. A rekao je i za ŠibenikIN kako se nitko od rodbine kod njega nije zanimao za Tina Šunjergu.

Tin Šunjerga je, podsjećamo, uhićen 26. ožujka zbog sumnje da je ubio svoje roditelje, 45-godišnjeg Marina i 46-godišnju Silvu hicima iz pištolja u Čistoj Velikoj.

 

Komentiraj