PUCALI PO VLASNIKU KAFIĆA: Sačekali ga u Slavonskom Brodu, skrivali se u Zagrebu

Iz PU slavonsko-brodske se doznaje kako je okončana potraga za muškarcima koji su deset dana bili u bijegu nakon što su u Naselju Andrije Hebranga ranili poznatog slavonskobrodskog ugostitelja.

Podsjećamo kako je žrtva 43-godišnji Jerkan Kovačević, vlasnik Caffe bara Nina, a u pucnjavi je zadobio prostrijelnu ranu natkoljenice

U priopćenju je načelnik Policijske uprave brodsko-posavske, Antun Valić, kako piše sbplus.hr, rekao:

“U vezi pucnjave iz vatrenog oružja u Slavonskom Brodu, koja se u Naselju Andrije Hebranga dogodila 7. siječnja oko 19 sati, a u kojoj je teško ozlijeđen 43-godišnjak, izvijestio bih vas da su jučer, u 13.40 sati, policijski službenici zagrebačke Policijske uprave, uhitili dvojicu muškaraca: jednog 43-godišnjaka i jednog 28-godišnjaka. Za njima je Policijska uprava brodsko-posavska tragala zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju”. – kazao je načelnik Policijske uprave brodsko-posavske, Antun Valić.

Počinitelji su se skrivali u Zagrebu u unajmljenom prostoru, nakon što su, iste večeri kada je došlo do pucnjave u Slavonskom Brodu, uspjeli pobjeći policiji prilikom potjere. No, nepoznanica o tomu koga traže, policija očigledno nije imala. Danas nisu otkrili je li ih identificirala sama žrtva ili netko od mogućih svjedoka ovog slučaja.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!