GENERAL SAČIĆ NAKON ISTUPA VUČIĆA: Njega i njegove satelite u BiH proglasiti nepoželjnim u Hrvatskoj!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Usporedbe Hrvatske sa “fašističkom Njemačkom” srpskog predsjednika Aleksandra Vučića izazvale su oštre osude, a među onima koji je posebno oštar je sudionik domovinskog rata, general Željko Sačić.

General Sačić, među ostalim, predlaže i kako Vučića i njegove istomišljenike valja proglasiti nepoželjnim u Hrvatskoj.

Evo što još kaže Sačić u objavi na Facebooku:

“Vrijeme slavlja je iza nas…

Nakon ovakve izjave, odmah večeras treba zlotvornog četnika i velikosrbina Vučića, kao i njegove satelite u BiH, proglasiti nepoželjnim osobama u Hrvatskoj. Protjerati njihove diplomatske predstavnike iz Hrvatske, prekinuti diplomatske i političke odnose sa ovakvim agresorskim, zločinačkim, neprijateljskim, srbijanskim političkim vodstvom, pokrenuti postupak namire ratne štete od Srbije i nedvosmisleno se usprotiviti bilo kakvom približavanju ili ulasku Srbije u EU dok ne ispuni sve već prije postavljene uvjete.

Jer u ovakvim uvjetima, to nije hrvatski interes… Prijaviti Vučića Vijeću EU i OUN kao eklatantnog kršitelja univerzalnih vrijednosti međunarodnog prava, zabraniti dolazak ratnog huškača SPC-a (Irineja) u Hrvatsku, a protuhrvatskom kvislingu, Vučićevom protežu u hrvatskoj vlasti, Miloradu Pupovcu, odmah ukinuti povlašteni politički status, optužiti ga za opetovanu i dokazanu veleizdaju hrvatskih nacionalnih interesa, špijunažu i podložništvo u korist strane, neprijateljske države i urotu protiv Republike Hrvatske.

Zabraniti četnikovanje u Srbu, govoriti i sustavno širiti istinu o karakteru Domovinskog rata. Istodobno, konačno afirmirati, nakon desetljeća ignoriranja, doprinos lojalnih Srba u Domovinskom ratu, slobodi države Hrvatske…

Da, baš danas i ovih dana to treba uraditi, na Dan naše pobjede, kako bi spriječili velikosrbe, domaće izdajnike, manipulatore, ucijenjene protuhrvate, bezosjećajne uhljebe i budale na našim političkim i državnim položajima, da nas, našu djecu i unučad opet uvedu nespremne u rat sa velikosrpskim, nepokajanim, fašističkim agresorom!”

PISALI SMO:

ALEKSANDAR VUČIĆ: Hitler je htio svijet bez židova, Hrvatska Hrvatsku bez Srba – čitajte OVDJE.

sačić, faksimil