PIJAN NA MOTORU: Maloljetnik (16) uletio u djevojke na nogostupu – jedna preminula

Ilustracija
Ilustracija

Nažalost tužne vijesti iz PU zadarske, jer je 18-godišnjakinja, koja je rano jutros stradala u nesreći u Starigrad Paklenici, preminula u bolnici.

Prometna nesreća dogodila se jutros oko 4.40 na državnoj cesti D-8, a prema prvim rezultatima očevida skrivio ju je 16-godišnji maloljetni vozač motocikla.

On je, upravljajući motociklom (ZD) bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, nailazeći iz smjera Rijeke, iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni trak te tom prilikom udario u grupu pješakinja, koje su se nogostupom kretale u suprotnom smjeru.

U prometnoj nesreći dvije pješakinje u dobi od 16 i 18 godina lakše su ozlijeđene, kao i vozač motocikla, dok je 18-godišnja pješakinja koja je zadobila teže ozljede preminula u bolnici.

“U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama”, priopćili su iz policije.

Mladiću je izmjereno čak 1,8 promila alkohola u krvi, vozio je motocikl KT 200 bez vozačke dozvole, a navodno se radi o motociklu njegova oca.

Djevojke na koje je naletio su prijateljice iz Našica, koje godinama ljetuju u Starigradu.

Tog kobnog jutra vraćale su se iz disko kluba Wizzard, a pijani je maloljetnik na njih naletio između Selina i Starigrada.

PISALI SMO:

NA MOTORU U PJEŠAKINJE: Pijani maloljetnik, bez vozačke, pokosio 4 djevojke na nogostupu – čitajte OVDJE.