SMRT NIJEMCA U ŠIBENIKU: Predozirao se drogom i alkoholom – uhićen vlasnik stana

droga, blow

U Šibeniku je priveden muškarac (43) zbog sumnje da je u svom šibenskom stanu njemačkom državljaninu (40) omogućio trošenje heroina od kojeg je stranac preminuo.

Kako je priopćeno iz PU šibensko-kninske, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je njemački državljanin tijekom noći u nedjelju bio u stanu 43-godišnjaka u Šibeniku gdje je konzumirao narkotike i veću količinu alkohola te na kraju od tog ubojitog koktela tamo i preminuo.

Heroin je dobio od gazde stana u kojem se predozirao, utvrdila je policija, pa su po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražili stan i popratne prostorije osumnjičenog i tamo pronašli 8,5 grama heroina, 1,5 grama marihuane i digitalnu vagu.

Policija je 43- godišnjaka kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga te je predan pritvorskom nadzorniku, a sve zbog sumnje da je preminulom Nijemcu ustupio heroin i prostor u kojem ga je konzumirao.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, kako piše sibenik.in, utvrđeno je da marihuana pronađena u stanu pripada trećem muškarcu, 23-godišnjaku, pa je i protiv njega podnesen optužni prijedlog.