POŽAR U MAKARSKOJ I CRIKVENICI: Smrtno su stradale dvije osobe

Ilustracija
Ilustracija

Treća je to žrtva požara u manje od tjedan dana budući da je u subotu u Dugom Selu život izgubila ženska osoba.

Teško pokretna 74-godišnja žena izgubila je život u požaru koji se jučer popodne dogodio u stanu u Crikvenici. Uzroci požara znat će se nakon očevida koji je u tijeku. Tragedija i u Makarskoj.

Jedna osoba smrtno je stradala, prema do sada dostupnim podacima, u požaru koji je rano jutros izbio u staroj kući u središtu Makarske. Potvrdio je za Radio Dalmaciju zapovjednik makarskih vatrogasaca Dražen Glavina.

“Požar je nešto prije 6:00 sati stavljen pod nadzor. ‘U pitanju je požar stare kuće s drvenim podovima u ulici Kalelarga. U tijeku je sanacija kuće i pretraga. Jedna osoba nađena je preminula u kući”, rekao je u telefonskom razgovoru Glavina, prenosi Media servis.

U gašenju požara, osim makarskih vatrogasaca, sudjeluju i vatrogasci iz Brela, Tučepa, Baške Vode i Podgore.

“Kuća je 12×6 metara, zaustavljeno je širenje požara na druge kuće koje su sve povezane drvenim krovištima. Imali smo velikih problema pri dolasku u ovaj dio grada”, zaključno je poručio Glavina.

Ovo je već treći požar sa smrtnim posljedicama u samo tjedan dana. Još je jedan život ugašen u požaru koji je izbio u stanu u Dugom Selu prije nekoliko dana, a od posljedica požara poginula je ženska osoba.