PROPAST KAMPA: Bandić potvrdio raskid ugovora s HNS-om!

stadion, nogomet, nogometni stadion

Još jednom se, nažalost, pokazalo kako su u Hrvatskoj velike najave, čak i prije nego što radovi uopće i započnu, obvezatno osuđene na propast.

Piše: Branimir Fagač

Zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić potvrdio kako od HNS-ovog nogometnog kampa na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Svetice neće biti ništa.

“U tijeku je raskid ugovora s HNS-om zbog kršenja rokova i definiranje novog projekta. Imali smo najbolju namjeru tamo napraviti ekskluzivni nogometni kamp. Gospoda nisu zatvorila financijsku kontrukciju. Nisam ja kriv zbog toga”, rekao je Bandić.

Komentar je zagrebački gradonačelnik dao odgovarajući na pitanje SDP-ovog zastupnika Mateja Mišića na sjednici Gradske skupštine, postoje li uopće radovi na Sportsko-rekreacijskom centru Svetice.

Prije samo godinu dana Milan Bandić i Davor Šuker uvjeravali su javnost u važnost i veličinu najavljenog projekta.

“Za godinu dana ovo će sve izgledati kao Wembley”, govorio je tada Bandić za Športsko-rekreacijski centar Svetice i nogometni kamp HNS-a.

Što se HNS-ovog kampa tiče, u HNS-u su potvrdili kako je sve za njih “završena priča”, te da će u suradnji s gradom nastaviti tražiti novu lokaciju za izgradnju kampa reprezentacije.

Nadalje, novac koji je bio predviđen za kamp na Športsko-rekreacijskom centru Svetice, Hrvatski nogometni savez namjerava prenamijeniti u obnovu terena hrvatskih prvoligaša.

A što se tiče Svetica, zasad je činjenica jedino da su s njih potjerani građani i atletičari i da trenutno tamo imamo običnu ruinu.

Možemo se samo nadati da neće ostati na tome i da se neće “dogoditi” nova Sveučilišna bolnica ili nikad izgrađeni nogometni kamp u Tuheljskim Toplicama za koji je već bio položen i kamen temeljac…

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!