VIDEO: NEZAPAMĆEN ZLOČIN – Zaklao obitelj od 14 članova i sedmero djece – sestra preživjela

indijaHasnin Anvar Varekar (35) počinio je stravičan i nezabilježen zločin kada je ubio nožem čak 14 članova svoje obitelji, uključujući sedmoro djece, a potom se objesio.
Zločin se dogodio u predgrađu Mumbaija, glavnog grada države Maharashtra u Indiji koji je i najveća luka na Arapskom moru i indijskom potkontinentu.Sve se dogodilo kada se obitelj okupila u domu jednog od njih radi obiteljske proslave.”Hasnin je prvo zaklao sve članove obitelji, uključujući i svoje roditelje, a zatim se objesio”, bio je jasan glasnogovornik policije.

Stravičan masakr preživjela je Varekarova 21-godišnja sestra. Ona je prebačena u bolnicu. Spasili su je susjedi koji su čuli strašne pozive iz kuće.

 

“Još uvijek nismo uspjeli saslušati ubojičinu, jer je ona u vrlo teškom stanju”, potvrdio je glasnogovornik policije.

U lokalnim se medijima može pročitati kako je ubojica svimna stavio nešto u hranu, a potom ih još i priklao. Učinio je to kad su već legli na spavanje.

Zaključao je vrata i da se na stravičan zločin. Policija je pokraj njegovog tijela pronašla i nož.

Nejasno je zašto se sve to dogodilo i što je ubojicu ponukalo na nezapamćen zločin, jer je ubojica radio u privatnoj tvrtki koja nije imala financijskih problema. (m. v.)

https://www.youtube.com/watch?v=fHfPkh0Hk8Q

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!