SIN ŽUPANA TOMAŠEVIĆA: Hvala ti Bože, jer si se smilovao mojoj mami Mari

Foto: Screenshot You Tube
Foto: Screenshot You Tube

Doista je već mnogo i svašta pisano o slučaju HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića, kojeg je supruga prijavila za nasilje, pa je podignuta optužba, a na kraju je sve optužbe protiv njega sve povukla.

Silvio Tomašević, sin Alojza i Mare Tomašević, koji je poznat javnosti jer je svjevremeno rekao kako ga je sam Bog pozvao SMS-om da se kandidira za gradonačelnika Požege, nije ostao ravnodušan na to što se njegova majka odlučila opozvati optužbe protiv oca.

Silvio, koji ima brojne statuse na Facebooku vezane uz Boga i vjeru, na Facebooku je napisao:

“Hvala ti Bože jer si se smilovao mojoj mami Mari. Hvala ti od srca! Hvala tebi Bože moj jer izbavio si njezino srce iz okova gorčine, hvala ti jer spasio si njenu dušu. Uslišio si moje molitve (…).

Majko moja voljena, velika je tvoja vjera, i velika će biti tvoja plaća na nebu, Bog te blagoslovio. Tata moj voljeni, neka Božji blagoslov bude i na tebi, smilovao ti se Bog i izgradio ti vjeru kroz ove nevolje, suosjećam s tobom i molim Boga da kako god sve ovo završilo, neka Isus pobijedi u tvom srcu, jer to je volja Božja. Sve drugo je prolazno…”

Silvio Tomašević potom je izbrisao tu objavu, ali je ona ostala zabilježena na Twitteru.

PISALI SMO:

VIDEO: HTIO BITI GRADONAČELNIK – Sin župana nasilnika tvrdio da ga je Bog sms-om pozvao na izbore – čitajte OVDJE.

tomašević, faksimil