VIDEO: JOVANKA BROZ – Tito je nestao na 13 dana, a kad se vratio nije to bio moj Tito

Foto: Screenshot You Tube
Foto: Screenshot You Tube

Milan Šarac, scenarist i redatelj, priprema monodramu-ispovijest “Ja, Jovanka Broz”, za koju je siguran da će izazvati veliko zanimanje javnosti i osvijetliti neke manje poznate detalej iz povijesti.

Poticaj za monodramu je ispovijest Jovanke Broz nekoliko mjeseci prije smrti.

Milanu Šarcu je tada otkrila i potankosti iz vremena kad su je neki željeli odvojiti od Tita.

“Došla sam u rezidenciju, a Tita nema. Nestao. Gdje je? Nitko niti riječ da kaže. Nije ga bilo 13 dana. Bila sam u šoku. Nisam mogla nikome reći, mislim na svjetsku javnost, niti da ga sama tražim. Zamislite, država bez šefa države. Nestao čovjek u po bijela dana. Kad su ga vratili, nije to bio onaj moj Tito. To je bio prvi dan našeg konačnog razdvajanja. Gdje je bio? Tko ga je kidnapirao? Ispričala sam to samo Radi Čečuru, mom šefu osiguranja, pukovniku policije”, rekla je tada Jovanka, a pišu Večernje novosti.

Dogovoreno je kako će ulogu Jovanke Broz igrati Snježana Savić, a kako kaže Šarac, ona po svemu, ali i fizičkoj sličnosti s Jovankom Broz, zaslužuje tu ulogu.

MOŽE VAS ZANIMATI:

VIDEO: URNEBESNI DESPACITO – “Diž’ se, Tito, bez tebe je ovdje sve mahnito, pokrali su bog zna koliko!” – pogledajte i poslušajte OVDJE.

VIDEO: RIJETKO GOVORILA U JAVNOSTI – Snimka Jovanke Broz, Titove supruge, iz 1975. godine – pogledajte OVDJE.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!