BRANIMIR BUNJAC: Plenković je i prije Kosor, Sanadera i Milanovića uspio postati najomraženiji

Izvor: Živi zid
Izvor: Živi zid

Gostujući na N1 Televiziji, Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, izrekao je među ostalim i mišljenje Živog zida da cijela Vlada ne radi dobro.

“Nije dobro radila svih 13 mjeseci, trebala je podnijeti ostavku i bez Agrokora i bez lexa Agrokor. Fokus javnosti je bio na lex Agrokoru, a mi smo još u travnju glasali protiv toga zakona. Njime si je hrvatska država natovarila moguće potencijalne tužbe u velikim iznosima, prije svega ruske Sberbanke, a odgodila je stečaj. Nije pretvorila Agrokor u potencijalno uspješne tvrtke, nego odgodila stečaj. Ona je dugove platila dizanjem novog kredita i prikazala najbolnije od svega da Vlada nema rješenje. Ona je zapravo pala u travnju kad je raskinula koaliciju s Mostom i donijela lex Agrokor, pa u ovom obliku teško može doživjeti kraj mandata za tri godine”, istaknuo je Bunjac za N1.

Naglasio je kako “povjerenje Vladi treba stalno preispitivati, jer ne radi dobro. To nije ekskluzivni stav Živog zida, nego to pokazuju sva relevantna ispitivanja javnoga mnijenja. U prvih godinu dana premijer Plenković uspio je postati najomraženiji političar u državi. Uspio je to učiniti i prije Jadranke Kosor, Ive Sanadera i Zorana Milanovića. Rejting HDZ-a počinje padati, 77 posto građana ne vjeruje u smjer kojim Vlada ide”, rekao je Bunjac.

 

 

Tagovi:Branimir Bunjac

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!