DINAMO SE SPASIO U MAKSIMIRU: U zadnjim sekundama izjednačili – vratio se i Ademi

Foto: Screnshoot/GNK Dinamo
Foto: Screnshoot/GNK Dinamo

U12. kola HNL-a u Maksimiru su igrali Dinamo i Osijek. Plavi su nakon kiksa Rijeke u Puli imali priliku pobjeći branitelju naslova na sedam bodova. Ali, Dinamo je  neočekivano odigrao 1:1, izjednačivši u zadnjoj sekundi.

Ali, Dinamo je počeo loše i igrao loše. Plavima ništa nije polazilo za nogom, a onda šok u 17. minuti. Na sceni je osječki igrač Grezda koji sjajno zabija lijevom nogom u suprotni kut Livakovićevog gola.

Dinama nema nigdje i prava izgledna prilika događa se tek u 40. minuti – Soudani je pucao glavom nakon ubačaja Stojanovića, ali Malenica brani.

Početkom drugog poluvremena Dinamo ima i kazneni udarac dosuđen na Antoliću. Ali ni to nije dovoljnoi za izjednačenje. Malenica brani udarac Soudanijja, a Hodžić potom promašuje.

Dinamo se tek potom probudio i počeo napadati. Napadali su gotovo očajnički, ali bez uspjeha. I kad se učinilo da Osijek odnosi tri boda, u zadnjim sekundama izjednačuje Henriquez.

Na utakmici je povratnik u momčad Dinama Ademi uručio dres Tinu Srbiću, prvaku svijeta u gimnastici, koji je bio gost Dinama.

Ademiju su pak iznenađenje priredili navijači iz Orahovice (vidi foto dolje).

DINAMO: Livaković; Stojanović, Benković, Sigali, Lecjaks; Doumbia, Antolić; Olmo, Moro, Soudani; Hodžić

OSIJEK: Malenica; Grgić, Barać, Škorić, Bočkaj; Mioč, Mudražija; Hajradinović, Lopa, Grezda, Ejupi

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!