STRAŠNA NESREĆA KOD VODICA: Otac i sin poginuli u sudaru s kombijem – vozač kombija ozlijeđen

Ilustracija
Ilustracija

U užasnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na novoj zaobilaznici kod Vodica poginule su dvije osobe.

Sve se dogodilo nešto prije podne, a u policiji su rekli da su dojavu dobili od ekipe Hitne pomoći, tri minute nakon podne.

Tri osobe su nakon sudara dva vozila kod semafora bile prebačene u šibensku Opću bolnicu.

Iz policije je potvrđeno kako su dvije osobe smrtno stradale, a treća osoba je teško ozlijeđena, piše sibenik.in.

Prema prvim informacijama, osobni se automobil kretao u pravcu istok-zapad te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo, objavila je policija.

Neslužbeno na mjestu nesreće na licu mjesta poginuli su otac i sin, vozač i suvozač u osobnom automobilu Nissan Almera.

Vozač kombi vozila zadobio je prijelom lijeve natkoljenice, zbrinut je na Odjelu Kirurgije šibenske bolnice i nije životno ugrožen.

Hrvatski autoklub (HAK) na svojim je stranicama objavio da je zbog teške prometne nesreće na vodičkoj obilaznici (DC8), obustavljen promet između Vodica i Šibenika.

Valja podsjetiti kako je vodička zaobilaznica otvorena uoči lokalnih izbora 17. svibnja, a na njoj je već bilo čak pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže i tri osobe lakše ozlijeđene.

I u javnosti je bilo kritika zbog učestalih nesreća na toj obilaznici, ali iz Hrvatskih cesta odgovorili su da su se prometne nesreće dogodile zbog nepoštivanja prometne signalizacije.