VIDEO: IVAN PERNAR – Hanžeković i “njegovi” rade na sustavnoj likvidaciji mog karaktera

ivan pernar

U razgovoru s književnikom Zoranom Antičevićem, Ivan Pernar govorio je o povezanosti hrvatskih političara s obitelji Rothschild, izraelskom nuklearnom programu, progonu Palestinaca, objasnio zašto ga Jutarnji list neprekidno napada. Poručio je i hrvatskoj javnosti što da učini ako mu se nešto dogodi.

Zoran Antičević je dao i vrlo zanimljivo kazivanje o tome zašto se odlučio za ovaj intervju s Ivanom Pernartom.

,,Kao što bolest na ljudskom tijelu ima svoje simptome tako i laži imaju svoje tragove. Crne mrlje na slici realnosti, labavi šavovi na izrezanim medijskim pričama, mainstream magla koja prekriva krvoproliće jedne strane svijeta, dok se s druge strane pomiče kao da je netko kontrolira i razotkriva točno onaj dio koji u određenom trenutku nekom odgovara.

Zabranjena istina se gnoji pod kožom sustava. Kad se malčice iscijedi, tragovi budu brzo obrisani. Previše su kratko izloženi javnosti da izazovu buru, ali dovoljno dugo da se osjeti kako nešto nije u redu. Svi ti simptomi potakli su me da se dobro zapitam o svijetu u kojem živim.

Nisam reporter, no osjetio sam zvjerski poriv da o njima pred kamerom upitam Ivana Pernara budući da ga mainstream mediji o tome nikada ne pitaju, a kada o tome želi govoriti prekidaju ga ili kasnije u montaži izrezuju. Pernar je čovjek koji se usudio zariti golu ruku u osinjak te iz njega iščupati zabranjenu istinu i baciti je pred sunce javnosti, bez obzira na visinu cijene.”

MOŽE VAS ZANIMATI:

NAJNOVIJE – ZAŠTO SAM “ČUDAN”: Tebi ništa ne fali, ali si čudan – rekla je Pernaru bivša djevojka – čitajte OVDJE.

VIDEO: BUNJAC O KORUPCIJI – U nas je napravljena negativna selekcija, a omogućio ju je Tuđmanov HDZ – čitajte OVDJE.

FOTO: POVRATAK KARAMARKA – Razmišljam o osnivanju instituta za javnu politiku u Hrvatskoj – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1809234676068974″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!