HDZ PROZIVA TOMAŠEVIĆA: Daje izjave o financijama kao da je pao s Marsa – kaže Filipović

Uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba oporba žestoko kritizira novu gradsku vlast. Između ostalih, probleme u Zagrebu komentirali su Klubovi zastupnika HDZ-a i HSLS-a, ocijenivši zajedno proteklih sto dana Tomaševićeva mandata ocjenom nedovoljan.

Izvor: Media servis

Oštar je bio HDZ-ov Mislav Herman. “Pored financijskih, organizacijskih i kadrovskih rješenja o kojima slušamo bajke već godinama pokazalo se da nemaju niti znanja, niti vizije, a izgleda niti kvalitetnih kadrova za vođenje jednoga velikoga sustava kao što je Grad Zagreb. Moramo priznati kampanja im je bila dobra, ali sada se nažalost vidi kako su to bile obične isprazne floskule i prodavanje jedne obične magle.”

Istaknuo je kako su Zagrebu potrebni timovi kompetentnih i sposobnih ljudi te da oni neće mirno spavati dok vladajuća struktura u Zagrebu takvu ekipu i ne okupi. “Problemi se ne rješavaju samo floskulama već transparentnim i kvalitetnim rješenjima”, istaknuo je Herman.

“Je li to promjena upravljačkog modela o kojem smo slušali bajke godinama? Je li to ono za što su glasovali zagrepčanke i zagrepčani? Mislim da se ovdje svi možemo složiti da je to jako jako daleko od aktivističke politike koja je bila vođena, a koje sa i dalje nažalost pokušava voditi. Kao što vidimo aktivizam i ozbiljna politika nemaju veze jedno s drugim.”

Tomaševićevo dosadašnje djelovanje kritizirao je HDZ-ov Davor Filipović kazavši da Tomašević daje izjave o gradskim financijama kao da je pao s Marsa.

“Jeste li ikada vidjeli osobu koja je vodila neki veliki sustav, koja dolazi na press konferencije i govori da je raspisao neki novi natječaj. To su trivijalne stvari. Dok nama pucaju cijevi na Trešnjevci. Mislite li da je naše sugrađane s Trešnjevke boli briga kako on dolazi na posao, ide li biciklom i boli li ih briga što je raspisan nekakav natječaj.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!