VIDEO: PONEKAD – Pjesma i osmijeh Pave osvajaju na prvu

Tri tjedna nakon što je samostalno objavila svoj prvi singl “Ponekad”, mlada kantautorica Pava Ćorić potpisala je ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Ponekad je dovoljan samo jedan, ali hrabar korak.

Pava plijeni svojim vokalom, osmijehom, skromnošću, lirikom i glazbenom vještinom. Ona je rodom iz Mostara, a grad na Neretvi zamijenila je Zagrebom prije godinu i pol dana. Trenutno je klavijaturistica u pratećem bendu Vinka Ćemeraša, Talvi Tuuli, a osim ovog angažmana vrijeme pandemije donijelo joj je pregršt novih izazova, životnih odluka i konkretnih poteza.

“Ponekad” je jedan od njih, hrabar potez djevojke koja za sebe kaže da ljubav prema glazbi gaji od malih nogu. U Pavinom slučaju to ne zvuči kao klišej, „Ponekad” je manifestacija svega onoga što Pava u sebi nosi i što će još više rasti – Neretva je u nju utisnula dubinu i širinu.

“Potpisivanje ovog ekskluzivnog ugovora znači mi zaista puno jer mislim da ću tako dobiti dosta prilika koje sama ne bih mogla ostvariti. Jako sam sretna i jedva čekam sljedeći singl”, izjavila je Pava. O njezinoj radnoj etici i zaljubljenosti u glazbu najbolje svjedoči činjenica da je odmah nakon potpisivanja ugovora otišla u studio Red Records, snimila vokal i klavir te poslala demo na slušanje. “Pava nas je oborila s nogu”, izjavili su u diskografskoj kući Croatia Records ne krijući zadovoljstvo i novom pjesmom koja će biti objavljena sredinom jeseni.

Pava potpisuje glazbu i tekst pjesme “Ponekad” dok je za aranžman zaslužan Đuro Ravenšćak. Spot u režiji Darija Bajurina snimljen je u Medveji, prekrasnom mjestu u blizini Opatije. U spotu se pojavljuje glumački par Vini Jurčić i Adrian Bagarić – čarolija zaljubljenog para.

“Hajde da se volimo”, pjeva Pava u novoj pjesmi. Hajde da svi uživamo u njezinom prvom singlu, hajde da svi svjedočimo glazbenoj budućnosti ove mlade kantautorice. Jednostavno, Pava.

Naslovna fotografija: Andrea Kovač