BRUNO PETKOVIĆ: Svi kritičari i podržavatelji dobit će odgovor protiv Škota

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije nije uspio zabiti gol u susretu 2. kola skupine na Euru protiv Češke, ali vjeruje da još ništa nije izgubljeno.

Hrvatska u posljednjem kolu u utorak mora pobijediti Škotsku. Neće biti lako, a igrat će se i u Glasgowu, no napadač Dinama i Vatrenih Bruno Petković kaže:

“Pogledajte naš roster i vidjet ćete 26 igrača koji su u klubovima pod ogromnim pritiskom. Pritisak je nešto sa čim se kao javna osoba i profesionalac moraš nositi. Normalno da postoje trenuci kad te kritiziraju, pritišću i to ti nekad dođe do glave, ali trenutno smo na Euru i nema potrebe trošiti energiju na te stvari. Pritisak je, ako ga pretvoriš u nešto pozitivno, jako dobra stvar. U Dinamu moraš konstantno biti na razini, a i Luki Modriću u Realu nije dovoljno dobro kad i da sve. Navijači očekuju jako puno, sami dečki visoko su postavili letvicu u Rusiji. Teško je držati taj ritam i ispuniti očekivanja javnosti, ali svjesni smo toga, profesionalci smo. Nalazili smo se u takvim situacijama i Škotska će dati puno odgovora”, rekao je Bruno Petković i dodao:

“Škotska je jako tvrda i čvrsta momčad. Remi s Engleskom dovoljno govori o njima. Tek ćemo pogledati dublje analize. Vidio sam da djeluju jako homogeno, brane se u čvrstom bloku, istrčavaju kontre s nekoliko igrača. Tu smo da se fokusiramo na nas, složimo kako bi što bolje to nama odgovaralo. U tom slučaju kvaliteta bi trebala prevladati. Mislim da će utakmica biti najbolji odgovor na sve. Nema smisla trošiti previše riječi. Utakmica je pravi pokazatelj i jedva je čekamo. Dat će jako puno odgovora. Svi najveći kritičari i najveći podržavatelji dobit će odgovor protiv Škotske”, zaključio je Petković.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!