PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Lažov i klevetnik je svatko tko Zlatu Đurđević dovede u vezu s Lex Perković

Predsjednik Republike Zoran Milanović boravi u Koprivnici i sudjeluje na svečanom programu u prigodi početka radova na izgradnji nove osnovne škole na gradskom području Podolice u Koprivnici.

Komentirao je kako je ovdje zapravo riječ o kampanji, ali budući da se ondje nalazi i predstavnik druge političke opcije kandidata za župana, odlučio je doći.

Upitan je o Zlati Đurđević, svojoj kandidatkinji za predsjednicu Vrhovnog suda.

– Nisam slušao što ona govori, ja vrlo dobro znam tko je ona. To što ste sad rekli sigurno nije baš tako rekla, za to dajem potkoljenicu.

Rekla je da će poštovati odluku Ustavnog suda koja je katastrofalna, ali je takva, rekao je komentirajući intervju koji je za N1 dala kandidatkinja za predsjednicu Vrhovnog suda Zlata Đurđević.

– Od sada ću svakoga tko gospođu Đurđević lažno i klevetnički dovede u vezu s onim tzv. Lex Perković koji je Šeksova i Njonjina ujdurma, dakle svakoga tko nju dovede u vezu sa zakonom protiv kojeg je otvoreno bila, dakle bila je protiv moje vlade, bila je na strani HDZ-a, nazvati lažovom i klevetnikom, izjavio je predsjednik, kako prenosi HRT.