ŠOKANTNA “IGRA”: Osnovnoškolke ostaju trudne igrajući se “punjene kokoši”

seksi, djevojčica

Trinaestogodišnjakinja je ostala trudna. Roditelji u šoku i nevjerici. Razgovor s ginekologom i djevojčicom, a potom novi strašan šok. Ona nije znala tko je otac djeteta.

I nije tu kraj pravoj horor priči. Jer, kada je osnovnoškolka otkrila o čemu se radi i liječnik i roditelji ostali su zaprepašteni.

Naime, ona im je otkrila igru koja je trenutno popularna među mlađim tinejdžerima u Srbiji.

“Kći se žalila na bolove u trbuhu. Otišla je liječniku i utvrđeno je da je trudna, pa je upućena na dodatni ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to dogodilo i tko je otac djeteta, samo je odmahivala glavom”, ispričao je zabrinuti otac, i dodao da je njegova kći na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna aktualna “igra”, i da je ona uz ostale dječake i djevojčice u njoj sudjelovala, prenosi Telegraf i ostali srpski mediji.

Takozvana “punjena kokoš” je “igra” u kojoj sudjeluje po pet dječaka i pet djevojčica. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, naravno onog čiji roditelji neće biti kod kuće. Djevojčica koja bude izabrana treba zadovoljiti svih pet dječaka, a ako ne uspije, onda mora “platiti kaznu” – da bude njihova “žrtva” s kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

“Ja sam u šoku. Ona ne zna tko je otac djeteta, jer su svi dječaci imali seks s njom. Navodno tinejdžeri pikiraju na prazan stan, pa kada nečiji roditelji odu negdje okupe se i igraju ovu strašnu “igru”, koja se mora zaustaviti”, kaže zabrinuti otac koji ne zna što da radi, i kome da se obrati.

Sociolog Ratko Božović kaže da je obitelj potpuno propala, da nije niti tradicionalna niti moderna, i da djeca nikada nisu vodila ovoliko raskalašen život.

“Sve im je dostupno, jer roditelji rade od jutra do sutra. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada kaos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz reality potiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne smije zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih djeca ne mogu da budu drastično drukčija”, rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja.

Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmjere zbog utjecaja grupe i niskog samopoštovanja.

“Djeca nisu emotivno ispunjena. Obitelj im nije dala dobar primjer, hoće se dokazati i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prihvatiti. Među djecom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema. Uvijek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je svijeta i vijeka. Možda bi rješenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti”,  rekao je Šibul, koji se složio s Božovićem da je djeci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića.