PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Jesam za debatu Plenkovića i Bernardića, ali ne svih – evo i zašto

Predsjednik Republike Zoran Milanović komentirao je nadolazeću predizbornu kampanju.

Izvor: Media servis

Otkrio je da bi volio vidjeti televizijsku debatu između predsjednika dviju najvećih stranaka, Andreja Plenkovića i Davora Bernardića.

“Drukčije ne ide. U protivnom imat ćemo kozačku skupštinu. Dakle, ne možete organizirati debatu u kojoj će sudjelovati 50 kandidata. Što očekujete od te debate, može li ona okrenuti nešto kod glasača? Mislim da ne. Kad su u pitanju parlamentarni izbori ne.”

Komentirao je izjave Radimira Čačića koji je poručio da Davor Bernardić ne zna ništa o poslu premijera, ali da nisu znali ni Milanović ni Plenković:

“Sad bi ja vama trebao vjerovati da je baš sve to tako kao što ste vi rekli. Ja mislim da je baš… Gotovo tako. Đavo je u detalju, ili vrag hrvatski. Pustimo što je rekao. Ratko Čačić se isto bori za svoj prostor. Ne vjerujem baš da je tako rekao.”

Novinare je zanimalo i hoće li izaći na izbore 5. srpnja:

“Vidjet ćete, ali vam ja sigurno neću reći u 10 sati dolazimo ja, supruga, kućni ljubimci i prijatelji, tog neće biti. Dakle, ako izađem na izbore kasnije možete vidjeti iz biračkih popisa. Uvijek se zabilježi je li netko izašao ili nije.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!