DOLAČKOM ODREĐEN PRITVOR: Nema dokaza protiv njega, jednostavno ih nema – kaže odvjetnik Miljević

veljko miljević

Glavni osumnjičenik za krađu zlata i novca iz sjedišta krim policije u Heinzelovoj Željko Dolački izveden je pred istražnog suca zagrebačkog Županijskog suda, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Dolačkom je određen istražni zatvor od 30 dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i proces, kazao je njegov odvjetnik Veljko Miljević. Također je dodao da će se žaliti na tu odluku suda.

‘Ne vidim na temelju čega bi Dolačkom odredili istražni zatvor niti ima dokaza, niti ima svjedoka, rekao je novinarima ispred suda njegov odvjetnik Veljko Miljević, a prenosi Media servis.

“Potrošio sam više sati jedne naporne analize svake riječi. Nema tog dokaza, jednostavno ga nema. Zanima me na koji će se način pokušati smisleno i argumentirano i na zakonu utemeljeno formirati prijedlog za određivanje istražnog zatvora”, kazao je odvjetnik Veljko Miljević.

Dolački optužbe odbacuje. Podjetimo, suspendiranog načelnika Sektora krim policije USKOK sumnjiči za krađu gotovo 640.000,00 kuna, 286.000 eura, 100 švicarskih franaka, 300 yuana,te 2 kilograma zlata.