ŠKORO O IZJAVAMA STIERA: “Ne znam, jučer sam kuhao fiš paprikaš…”

Miroslav Škoro, naš popularni pjevač i predsjednički kandidat bio je na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima u Zagrebu.

“Ispraćamo posmrtne ostatke 294 žrtve 2. svjetskog rata i poraća, i izražavam sućut njihovim obiteljima. Mi smo duboko podijeljen narod, ne trebamo se dijeliti i po žrtvama. Hrvatska mora priznati sve žrtve koje su učinjene u njezino ime, ali ne smije dopustiti da joj se prisuje nedokazani zločin. Hrvatski narod je duboko podijeljen i to možemo vidjeti u svim segmetnima, moramo pokušati graditi zajedništvo. Treba osuditi sve zločine nacističkog, fašističkog i komunističkog režima. Sve žrtve zaslužuju pijetet”, rekao je Škoro, kako prenosi N1.

Nije komentirao izjave Davora Ive Stiera. “Ne znam, jučer sam kuhao fiš paprikaš i ne želim komentirati stranačke politike bilo koje stranke jer sam nezavisni kandidat”, rekao je, a o napadu na Srbe kod Knina bio je također kratak: “Dok policija ne iznese detalje, sve drugo je prejudiciranje i brojanje krvnih zrnaca i to nam ne treba”.

Podsjetimo, Davor Ivo Stier je jučer rekao: “Podržat ću Kolindu Grabar-Kitarović i pomoći, ali neću sudjelovati u stožeru. Ne pada mi na pamet napadati Miroslava Škoru. Naš je protukandidat Zoran Milanović, a ne Škoro”. A to je izazvalo brojna negodovanja unutar HDZ-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!