TRAGOM UBOJSTVA ZVIJEZDE “GRANDA”: Policija pronašla zločinca – dokazi protiv njega, čeka se uhićenje

jelena krsmanović marjanović

Priča o svirepom ubojstvu pjevačice “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović ne silazi sa stranica medija. Svako malo pojave se neke nove sumnje, neki novi tragovi i neke nove ideje tko bi mogao biti ubojica.

Prisjetimo se, u očima ljudi najprije je bio sumnjiv njezin suprug Zoran Marjanović, koji je prošao dva poligrafska ispitivanja, te proveo mnogo sati u policiji na razgovorima.

Sada i sam užasnut da su neki pomislili da je on ubio svoju suprugu kaže kako su mu prvo prigovorili da je kasno pozvao policiju. Kaže kako je on oko 17 sati, sat i po pošto je shvatio da je nestala,

zvao prijatelja iz policije i zamolio da odmah lociraju Jelenin telefon.

Potom su se pojavile vijesti kako je imao ozljede i krv na rukama. Kaže kako sada zbog istrage ne smije o tome govoriti, ali da je dokazao kako nema veze s ubojstvom. Osim toga on se i čudi zbog

toga kako nitko ništa nije ni čuo ni vidio. “Sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti djevojka koja je vozila bicikl ništa nisu primijetili? Neka policija pronađe

te ljude, oni znaju šta se tog popodneva događalo na nasipu.”jelena krsmanović marjanović, pjevačica

Zoran Marjanović je za medije rekao i kako osobno sumnja u sve i svakoga, te da nakon silnih verzija ni sam ne zna u što da vjeruje. Ipak, u glavi mu se vrti jedno rješenje:

“Najvjerojatnije mi je da ju je ubio netko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Facebooka, neki psihopat koji je bio opsjednut njome. Čuo sam da je u Zemunu pronađen automobil sa tragovima njene krvi. Možda je stvarno ubijena u tom autu, pa dovučena na nasip?” – rekao je Marjanović za beogradski Informer.

Njegova priča se poklapa s pričom mještana Borče, koji su za Telegraf rekli da među mještanima vlada mišljenje da je ubijena negdje daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki.

Tako je za Bogosava i Staniku Dimitrije stvarno čudno kako nitko nije ništa čuo.

“Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, uvjereni smo da bi netko nešto čuo – objašnjavaju susjedi. “Među mještanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negdje daleko, a da je tijelo samo bačeno u kanal u Crvenki.

Podsjećamo da je policija pretražila sve u okolici mjesta ubojstva, pa i kuću gdje žive braća Rojko – Igor i Nebojša, koji su odavno poznati policiji, zbog raznih krivičnih djela, pre svega krađa i

razbojništava, zbog čega su bili i u zatvoru. I dok je s Igorom policija uspjela razgovarati, Nebojša zvan Vihor je u bijegu u Bosni i Hercegovini. Pobjegao je kada je vidio specijalce u dvorištu.

Uhićen je u BiH, odakle se javio majci Neni, koja je rekla:

“Rekao mi je da nema veze s Jeleninim ubojstvom i da će se sutra sam prijaviti policiji kako bi objasnio zbog čega je pobjegao… Njemu je ostalo da odsluži godinu dana zatvora u Zabeli zbog ranijih

djela. Mislio je da ga policajci traže kako bi ga priveli.”

A najnovija vijest o kojoj piše Kurir glasi:

Policija je otkrila ubojicu pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Crvenke kod Borče i pitanje je dana kad će biti uhićen.

Izvor blizak istrazi kaže da je zločinac pritjeran uza zid, a brojni dokazi koji čekaju potvrdu vještačenja i ostalih analiza bit će gotovi tijekom sljedećeg tjedna.