ZORAN MAMIĆ O DINAMU: Kad je Rijeka bila gore, moj brat Zdravko je rekao: “Ovo ste gledali sad i nikad više!”

Podijelite članak

Zoran Mamić 1

Zoran Mamić, uspješni trener Dinama, koji sada radi u Saudijskoj Arabiji, skoknuo je i do Hrvatske, jer je sa svojim klubom Al Ainom bio mjesec dana na pripremama u Austriji.

Njegov Dinamo je i dalje u srcu, pa nije mogao ne komentirati uspon Dinama pod palicom Marija Cvitanovića:

“Potvrdilo se ono što je moj brat Zdravko rekao nakon finala Kupa u Varaždinu. Bio je pravi prorok kazavši: “Ovo ste gledali sad i nikad više!” Upravo tako, više nikad nitko neće vidjeti sezonu 2016/17. Dinamo se vraća na poziciju koja mu pripada, na onu vodeću. Opet počinje Dinamova vladavina, više ga nitko ne može skinuti s prvog mjesta, opet idu Dinamove godine i trajat će dugo, dugo”, rekao je Zoran Mamić za Sportske novosti, a našao je i riječi hvale za trenera Marija Cvitanovića:

“Zaista sam impresioniran trenerskim uratkom Marija Cvitanovića. Moglo se točno zamijetiti kako je Cvitanović uspio uspostaviti momčadsku igru, lijepo se može zapaziti kako se više ne teži isključivo individualnim rješenjima, kako igra ima glavu i rep, kako se ocrtavaju određeni automatizmi u igri koji su neophodni za velike stvari. Naravno, sve je to na samom začetku, ali vidjet ćete kako će Dinamo biti sve bolji i bolji. Izbor Cvitanovića za trenera bio je sjajan potez, on je trener za budućnost”.

Komentiraj