VIDEO: VELIKO SRCE – Modrić pomaže sinu novinara Partizana – ima tumor na mozgu

Podijelite članak
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube

Obitelj novinara Želje Pantića, koji radi za televiziju beogradskoh Partizana, našla se pred velikim problemom – sin Isaija (13) ima tumor na mozgu i hitno mora na operaciju u Ameriku.

Kako u kratkom vremenu valja prikupiti 126.713 dolara, koje obitelj nema, organizirana je humanitarna akcija u kojoj je za pomoć na video snimci zamolio osobno otac Željo Pantić.

Među onima koji su se odmah odazvali je i naš proslavljeni reprezentativac Luka Modrić, koji je svojim činom i druge poznate osobe potaknuo da sudjeluju u akciji.

Dječaku je dijagnosticiran rijedak tumor, a nakon 20 termina zračenja u Beogradu, liječnici su uposlali uzorke u London gdje je Jacques Thomassvjetski poznati stručnjak, utvrdio da dječakov tumor nije moguće klasificirati.

Tako se operacija može obaviti u Washingtonu, u jednoj od najpoznatijih svjetskih bolnica specijaliziranih za tumore u djece.

Iako obitelj ima za put i boravak u SAD-u od mjesec dana, pred njih su stavljeni superkratki rokovi – do 19. veljače moraju uplatiti 126.713 dolara, kako bi Isaila otišao na operaciju 26. veljače.

 

Komentiraj