VIDEO: PJESME KOJE DIRAJU DUŠU – Željko Krušlin Kruška ovaj put se nešto pita

Podijelite članak
Foto: Ivan Posavec
Foto: Ivan Posavec

Njegove pjesme godina tiho i nenametljivo diraju dušu publike svih generacija. Željko Krušlin uz pratnju svojih vjernih saveznika Latina, desetljećima oduševljava emotivnim i iskrenim pjesmama.

Njegove balade, ali i lepršave plesne skladbe, neizostavan su dio fonoteka radijskih i televizijskih kuća, kao i svih dobrih fešta.

Nakon što nas je razveselio posljednjom skladbom ‘Godinu za godinom’, nova pjesma Željka Krušlina i Latina ‘Gdje je meni pamet bila’ od danas će zaživjeti u eteru.

Kao i bezbroj puta dosada, pjesma je proizašla iz Željkove kreativne radionice, dok su aranžman i produkcija, djelo njegovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tomislava Modrića.

‘Konačno jedna vesela pjesma na hrvatskoj glazbenoj sceni, a Bogu sam zahvalan što ju je šapnuo meni. Bez obzira na situaciju koja vlada u mom okruženju, htio sam ljudima dati razlog da se opuste i radosno pjevaju. Gdje god sam je izvodio do sada, da li sam s gitarom, ili s bendom, naišla je na pozitivne reakcije. Nadam se da ćemo ju još dugo pjevati zajedno. Priznajte, nema onog tko ne pomisli ponekad baš to, “Gdje je meni pamet bila”‘, poručio je ovom prigodom Željko.

Usotalom kako zvuči ‘Gdje je meni pamet bila’ u izvedbi Željka Krušlina & Latina, poslušajte i sami na snimci dolje.

Autor glazbe: Željko Krušlin
Autor teksta: Željko Krušlin
Autor aranžmana: Tomislav Modrić
Glazbeni producent: Tomislav Modrić

Foto: Ivan Posavec

Komentiraj