VIDEO: DRSKA OTMICA – Spakirao manekenku u kovčeg, drogirao ju i pokušao prodati za seks

Podijelite članak
Foto: Policija Milano
Foto: Policija Milano

U srpnju je oteta 20-godišnja britanska manekenka, a sada je otkriveno kako ju je drogirao i sedam dana u Italiji skrivao jedan Poljak.

Policija ga je identificirala kao Lukasza Pawela Herbu, 30-godišnjaka, koji je, prema riječima Paola Storarija, zamjenika milanskig državnog odvjetnika, optužen za organizaciju otmice.

Nesretna djevojka, čiji identitet još nije otkriven, došla je na zakazani foto-session blizu centralne željezničke postaje u Milanu.

Tamo joj je Herba ubrizgao ketamin 11. srpnja, a potom su ju on i još jedan pomoćnik skinuli, vezali lisicama i fotografirali.

Za Herbu je rečeno kako je riječ o opasnoj osobi koja je drogirala žrtvu i u putnom kovčegu ju prebacio u prtljažnik automobila.

Istražuje se je li Herba pokušao prodati žrtvu na aukciju na internetu, ili je pokušao dobiti 300.000 eura od agencije manekenke i njezinih roditelja.

Naime, on je navodno bio pripadnik skupine Black Death, koja je vrlo aktivna na Dark web-u i na koju je već upozoravao i Europol.

Navodno je organizirao on-line aukcije za otete djevojke, a u oglasima je navodio gdje ih se može naći.

Kada s manekenkom nije uspio, jer se nitko nije javio na aukciju, on ju je 17. srpnja vratio u Milano i pustio blizu konzulata Velike Britanije.

Potom je uhićen.

U međuvremenu je otkriven i identitet manekenke. Riječ je o Chloe Ayling (20).

https://www.youtube.com/watch?v=l6xGOjh9b2I

Komentiraj