SUPRUGA UBILI DŽIHADISTI: Dovedite te pse meni i dajte mi šest sati sa svakim! – zavapila je Dragana

Podijelite članak
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Još su nam pred očima divljačke scene kako su džihadisti pogubili odrubljivanjem glave 44-godišnjeg Davida Hainesa,koji je posvetio život pomažući izbjeglicama.

Njegova udovica Dragana Heines otrkrila je u razgovoru s novinarima kako bi bila spremna i sama izvršiti pravdu nad džihadistima koji su joj ubili supruga.

Dragana, koja je u Hrvatskoj, je rekla:

“Dovedite te pse meni. Ili me odvedite gdje su oni i dajte mi šest sati sa svakim od njih. Obećavam da će biti živi nakon što završim s njima. Doduše, nisam sigurna hoće li i dalje željeti biti živi”, rekla je.

Podsjetimo, Alexanda Kotey i El Shafee Elsheikh preostali su članovi britanske ćelije Islamske države, poznate kao Beatlesi. Mučili su i ubijali zarobljenike, među kojima je i pokojni sisački zet David.

Oni su trenutno u Siriji u zarobljeništvu Kurda, koje podupiru Amerikanci, pa se očekuje da će ih poslati u pritvor u Ameriku.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

S druge pak strane britanski ministar obrane zatražio je da ih se ne isporuči u zloglasni Guantanamo, te kako bi  zloglasni ISIS-ovci trebali biti isporučeni na suđenje Međunarodnom sudu u Haagu.

David Haines bio je humanitarac, britanski državljanin oženjen Hrvaticom i prijavljen u Sisku. Ekstremisti Islamske države ubili su ga nakon što su ga 18 mjeseci držali u zatočeništvu.

Odrubili su mu glavu, a to su pokazali i na snimci na internetu.

Radio je s izbjeglicama za francusku neprofitnu Agenciju za tehničku pomoć i suradnju (ACTED) kada je bio otet u ožujku 2013. na sjeveru Sirije.

Komentiraj