SDP-OVCI SRETNI: Što MOST-ovci nisu živjeli u Hrvatskoj, ne znaju s kim su formirali Vladu?!

Podijelite članak

peđa grbin

Nakon što se MOST-ov Ivan Kovačić javnosti obratio razočaran izborom Ivana Škaričića za novog – starog predsjednika omiškog HDZ-a, poručio je HDZ-ovcima: “Ko vas je…”

Kovačić je nezadovoljan jer je Škaričić vladao Omišom 18 godina, a na izborima 2013. potpuno neočekivano u drugom krugu, za svega 70-ak glasova, izgubio je od tada relativno nepoznatog Ivana Kovačića.

Naravno da SDP-ovci, koje je MOST na neki način izigrao, sada likuju i javljaju se komentarima na Facebooku.

“Fakat ne kužim. Sada ispada da Mostovci zadnjih 25 godina nisu živjeli u Hrvatskoj pa nisu znali s kim formiraju Vladu”, napisao je Peđa Grbin.

Arsen Bauk, pak, nije otvoreno komentirao cijeli slučaj, već je napisao: “Devet slova – tri riči, novi hit u Dalmaciji”, pomalo je tajanstven Bauk.

Naravno, jasno je kako Bauk aludira na izjavu predsjednika Kluba zastupnika MOST-a i omiškog gradonačelnika koji je, govoreći o starim kadrovima koje HDZ ne želi promijeniti, poručio “‘ko vas je..”, što su tri riječi s ukupno devet slova.

I Gordan Maras se javio: “Ivan Kovačić je danas reagirao neprimjereno ali iskreno, iz trbuha. Razumijem ga. Sada kada se našao u takvoj situaciji može zamisliti koliko puno hrvatskih građana,

kada vide da se ništa ne radi, a da Most podržava takav HDZ i njegove trbuhozborce (HSP AS i druge), šalje koaliciji na vlasti istu ili slične poruke”, napisao je Maras.

Komentiraj