PRITVOREN ZBOG NASILJA: Muškarac (63) iz Čakovca ženi polomio 9 rebara i nosnu kost

Podijelite članak

nasilje

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je istražni zatvor protiv 63-godišnjaka, koji je divlje premlatio svoju izvanbračnu suprugu.

U priopćenju o tom događaju se kaže:

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je, nakon provedenog prvog ispitivanja uhićenog hrvatskog državljanina (1955.), donijelo rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz čl. 118. st. 2. u svezi st. 1. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je 63-godišnjak 19. studenog 2018. u obiteljskoj kući u okolici Čakovca, najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu na način da ju je rukama i nogama udarao u glavu i tijelo, čupao ju za kosu i bacao ju na pod, uslijed čega je oštećenica zadobila teške tjelesne ozljede (prijelom devet rebara, prijelom tri prsna kralješka, prijelom palčane kosti i prijelom nosne kosti).

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentiraj