OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA: Daruvarac (31) je brutalno mlatio djevojku (18) u kafiću

Podijelite članak
Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Facebook)
Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Facebook)

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv Darka Kovačevića Daruvarca (31) zbog teške tjelesne ozljede i prijetnje.

Podsjećamo, sve se dogodilo u jednom zadarskom kafiću sredinom lipnja negdje oko 22 sata, kada je podivljali Kovačević nasrnuo na bespomoćnu djevojku.

Nasilnik joj je, prema navodima očevidaca, lupao glavom o umivaonik i nanio joj vrlo teške ozljede glave i lica.

Bio je i od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sada se u priopćenju DORH-a kaže:

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom iz čl. 118. st. 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom iz čl. 139. st. 2. u vezi st. 1. KZ-a. (31. 7. 2018.)

Okrivljenika se tereti da je 28. svibnja 2018., nakon što je u jedan ugostiteljski objekt u Zadru donio ručnu bombu, u cilju da ustraši 18-godišnju oštećenicu, zaprijetio joj da ako ga prijavi policiji da će biti u zatvoru ali kad izađe da će ubiti nju i njenu obitelj, što je kod oštećenice izazvalo strah i uznemirenost.

Tereti ga se da je 13. lipnja 2018. oko 21,00 sat, kad je oštećenica došla u ugostiteljski objekt, udario ju rukom u potiljak i za njom otišao u toalet optužujući je za varanje, te u namjeri da je teško tjelesno ozlijedi, počeo je udarati šakama po glavi, a kad je ona pobjegla u drugi toalet, ušao je za njom i udarao je šakama u glavu, a potom je uhvatio rukama za glavu i nekoliko puta njenom glavom udario o umivaonik.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Oštećenica je potom pobjegla u ugostiteljski objekt, a okrivljenik je, tereti ga se, u dva navrata uhvatio oštećenicu za kosu i bacio na pod te ju više puta udario nogom u tijelo i glavu nanijevši joj teške tjelesne ozljede.

U optužnici je Općinskom sudu u Zadru predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku).

PISALI SMO:

FOTO: UZNEMIRUJUĆE – Divljak (31) iz Zadra brutalno prebio bivšu djevojku (18) – čitajte OVDJE.

DIVLJI NASILNIK: Ovo je snagator koji je pokazao “junaštvo” nad nemoćnom djevojkom (18) – čitajte OVDJE.

Komentiraj