OPET NA OPERACIJI: Robertu Prosinečkom rana sporo zarastala

Podijelite članak

prosinečki

Naš poznati nogometaš Robert Prosinečki, sada izbornik reprezentacije BiH, ponovo je operiran u Kliničkom centru u Sarajevu. 

“Prosinečki je ponovo morao biti operiran, jer mu je rana sporo zarastala… Druga operacija je obavljena u subotu… Dobro je podnio operativni zahvat, a njegovo stanje je trenutno stabilno”, doznaje Dnevni avaz.

Podsjetimo, zbog problema s tankim crijevom Prosinečki je prvi put operiran 23. studenoga. Zahvat je tada trajao tri sata.

“Prosinečki je uspješno operiran, riječ je o problemu s divertikulom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjelu intenzivne njege gdje će ostati nekoliko dana. Obitelj, prijatelji i nogometni savez BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Izborniku želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede”, objavili su tada iz Nogometnog saveza BiH.

“Izbornik Prosinečki do daljnjeg je vraćen na intenzivnu njegu. Za sada postoperativni oporavak ide dobro, a ako tako ostane, onda će krajem tjedna biti vraćen na odjel Abdominalne klinike KCUS-a”, doznaje Dnevni avaz.

Tijekom svih bolničkih dana uz Prosinečkog je njegova supruga Vesna.

 

Komentiraj