OBITELJSKA TRAGEDIJA: Čuveni komičar Rob Delaney izgubio sina

Podijelite članak
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Poznati američki komičar Rob Delaney podijelio je svoju tugu s fanovima na društvenoj mreži. Izgubio je dvoipogodišnjeg sina Henryja.

Dječak se čak 15 mjeseci borio s tumorom na mozgu, ali nije izdržao.

Na Facebooku je Delaney napisao:

“Imam jako tužnu vijest. Moj dvoipogodišnji sin Henry je preminuo. Godine 2016. vrlo kratko nakon njegovog rođendana, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu.

Zbog toga je stalno povraćao i gubio na kilaži. Tumor mu je uklonjen pa je bio podvrgnut daljnjim terapijama početkom 2017. godine.

No, rak se vratio u jesen i preminuo je u siječnju ove godine. Moja žena, Henryjeva starija braća i ja smo shrvani. Bio je sreća. Bio je pametan, zabavan i nestašan, pa smo proživjeli toliko prekrasnih avantura zajedno.

Pogotovo nakon što se vratio kući, nakon 15 mjeseci provedenih u bolnicama. Zbog tumora i operacije imao je tjelesnih poteškoća, ali je brzo naučio znakovni jezik i razvio svoju metodu kako doći od tačke A do tačke B. Njegova želja za životom i ljubavlju bila je duboka …”

Delaney se zahvalio liječnicima i osoblju:

“Sestre, doktori, kućni njegovatelji i svi humanitarni radnici koji su pomogli našoj obitelji da preživi Henryjevu bolest ostat će moji heroji do kraja života. Trenutno sam neopisivo tužan, no zaista sa sigurnošću mogu reći da postoji dobro na ovom svijetu”.

Komentiraj