NASILNIK PRED SUDOM: Brutalno tukao djevojku (18) u kafiću u Zadru

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Pod predsjedanjem suca Tomislava Šimića, počelo je na Općinskom sudu u Zadru, suđenje 38-godišnjem Darku Kovačeviću Daruvarcu zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke.

Kovačević je u lisicama doveden iz zadarskog pritvora, a u sudnici se pojavila i pretučena 18-godišnja Zadranka, koja je bila u pratnji Dragane Marine iz Odjela za podršku žrtvama, te odvjetnik Milan Petričić, koji zastupa oštećenu Zadranku.

Potom je Andrej Korljan, odvjetnik Kovačevića, zatražio izuzeće zadarskog suda zbog atmosfere linča kojeg su, kako je rekao, stvorili novinari.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zatražio je i izuzeće suca Šimića, predsjednice suda Ane Mišlov i predsjednika Županijskog suda Borisa Babića, pojašnjavajući, kako navodi zadarski.hr:

“Ovaj postupak je od početka opterećen velikim interesom medija. Nasilje se ne smije tolerirati, no u javnosti je optuženik prikazan kao najveći zločinac i stvorena je atmosfera linča. Očekuje se njegova drakonska kazna. U takvoj atmosferi se teško može biti nepristran”.

Tražio je da se postupak prebaci na Općinski sud u Šibeniku, pa je suđenje odgođeno do odluke Vrhovnog suda o zatraženim izuzećima.

Podsjetimo, tukao ju je šakama i nogama, a na snimkama nadzorne kamere se vidi da je djevojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića na zadarskoj Meladi.

Slomio je 18-godišnjakinji kosti lica i nos te izbio zube, a djevojka je dobila 20 šavova na licu.

PISALI SMO:

OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA: Daruvarac (31) je brutalno mlatio djevojku (18) u kafiću – čitajte OVDJE.

FOTO: UZNEMIRUJUĆE – Divljak (31) iz Zadra brutalno prebio bivšu djevojku (18) – čitajte OVDJE.

Komentiraj