MILINOVIĆ TAKTIZIRA: Nadam se da me neće izbaciti iz HDZ-a, a ako budu…

Podijelite članak

darko milinović

Darko Milinović, član Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjski župan, izjavio je kako je uvjeren da ga neće izbaciti iz stranke i tako onemogućiti da se kandidira u nedjelju na stranačkim izborima u Ličko-senjskoj županiji.

Piše: Damon Balenović (Media servis)

Milinović je u prijepodnevnim satima došao do Sabora gdje je novinarima dao izjavu.

“Mislio sam da čovjek koji je osnivao stranku, koji je bio potpredsjednik Sabora, potpredsjednik Vlade, ministar, župan i član Predsjedništva nije zaslužio da ga se izbacuje na telefonskoj sjednici. Htio sam gledati u oči ljude koji me žele izbaciti. Uvjeren sam da me HDZ neće izbaciti i na taj način onemogućiti da se kandidiram u nedjelju”, rekao je Milinović.

​Najavio je da će se u slučaju izbacivanja iz HDZ-a vratiti u Sabor kao nezavisni.

“Ako me izbace, u tom ću slučaju odlučiti što ću dalje. Ja imam morala. Ja sam dobio mandat župana u prvom krugu na imenu i prezimenu, ali i na velikom brendu HDZ-a. Mislim da bi bilo moralno da i taj mandat vratim na raspolaganje onima koji su me izabrali, a to su stanovnici Ličko – senjske županije”, rekao je Milinović.

A demantirao je da će u Saboru biti oporba premijeru Andreju Plenkoviću.

“Ne odgovara izjava da ću se vratiti u Sabor i neću podržati Plenkovića, ali neću bezrezervno držati i dizati ruku”, kaže Milinović.

Komentiraj