KREŠO BELJAK: Neka potpišu ugovor s kooperantima na 30 godina i onda prodaju Podravku

Podijelite članak

krešo beljak

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak govorio je na N1 televiziji o prodaji Podravke i kako će reagirati njegova stranka.

“Ja mislim da je predsjednik kluba zastupnika Branko Hrg rekao sve, nećemo dopustiti daljnju rasprodaju hrvatske imovine koju su generacije stjecale, a koja je olako u zadnjih 25 godina rasprodavana i pljačkana. HSS će čvrsto stati uz svoje Koprivničance i sve ljude koji drže do Podravke ili od nje žive”, rekao je Beljak za N1.

“Ja nisam nikakav diktator, ne želim donositi odluke sam, osobno sam protiv toga, ali na sastanku će se odlučiti. Sigurno nema nikoga tko bi podržao prodaju Podravke, mi smo sigurno protiv toga i donijet ćemo odluke”, odgovorio je na pitanje hoće li ako dođe do prodaje Podravke napustiti koaliciju i objasnio zašto misli da Podravku ne treba prodavati.

“Ja imam prijedlog, neka potpišu ugovore sa svim kooperantima na 30 godina i onda neka prodaju Podravku. Nije problem samo Podravka, problem je ljudi koji žive od Podravke, kraj koji se uspio održati, usprkos pljačkama društva i privatizacijama. Dovoljno je vidjeti što se događa u Slavoniji i Dalmaciji, ne želimo da autobusi počnu odlaziti i iz Koprivnice.”

Komentiraj