KRAMARIĆ PRED NIGERIJU: Motivacija nam je na super razini

Podijelite članak

andrej kramarić, r

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Rusiji. Zanimanje navijača za Vatrene je veliko u kampu u Iličevu, a zdanje u kojem su smješteni zove se Šumska rapsodija.

Prije treninga koji je bio otvoren za sve zainteresirane novinarima su se obratili Andrej Kramarić i Josip Pivarić. Napadač Hoffenheima smatra da će prva utakmica u subotu s Nigerijom odrediti daljnju sudbinu izabranika Zlatka Dalića na 21. Svjetskom prvenstvu.

“Došli smo ovdje sa super generacijom nogometaša i motivacija nam je na super nivou. Želja nam je da prije svega prođemo skupinu pa onda uz malo sreće i ždrijeba doguramo do kuda je moguće“, želja je Kramarića, a na tom tragu idu i razmišljanja i lijevog bočnog, Josipa Pivarića.

„Nadam se da ćemo uspješno i dobro krenuti pa onda korak po korak, utakmicu po utakmicu ići dalje. Cilj je proći skupinu, a dalje ćemo vidjeti“, smatra igrač Dinama iz Kijeva, a pernosi Media servis.

Za danas je u na stadionu u Roščinu predviđen jedan popodnevni trening, dok je ogled s Nigerijom u subotu u Kalinjingradu.

Komentiraj