IZ SABORA: Miro Bulj prozvao premijera Plenkovića zbog uništavanja plaže

Podijelite članak

miro bulj, sabor

Saborska sjednica krenula je stankama. Zatražili su ih Peđa Grbin, Miro Bulj i Željko Glasnović.

Piše: Hrvoje Gašparac (Media servis)

Peđa Grbin upozorio je na namjere grupe Borg, sada već poznate iz afere hotmail, za koju kaže da je osnovana kako bi preuzela Inu.

“Ali u cijeloj toj grupi BORG ostala je još jedna osoba koja stoji na svojoj poziciji, a to je premijer Plenković koji je znao što se sve radi i koji je tu grupu BORG pozivao na sastanke i zato želim upozoriti i molim da nam date 10 minuta da se konzultiramo oko toga što poduzeti kako bi spriječili premijera da omogući BORG-u da uz Agrokor asimilira INA-u i HEP”, rekao je Grbin.

Miro Bulj zatražio je stanku zbog betonizacije i kako je rekao uništavanja pomorskog dobra na poluotoku Osejava u blizini Makarske unatoč prosvjedima lokalnog stanovništva i peticiji…

“Direktno bliži članovi obitelji Andreja Plenkovića. On je upoznat s time. Peticiju su mu uputile civilne udruge iz Makarske. Neka se oglasi zbog čega se ovo radi i zbog čega se uništava ovo dobro – jedna od najljepših plaža na svijetu, 23 tisuće hektara prekrasne borove šume”, upozorio je Bulj.

Željko Glasnović rekao je da je samo htio izvijestiti o uhićenju šestero hrvatskih državljana u Bleiburgu. Nakon stanke nastavlja se rasprava o Zakonu o državnoj imovini.

Komentiraj