I TO JE HRVATSKA: Cijeli je svijet čestitao Luki Modriću, ali ne i HNK Hajduk!

Podijelite članak

MODRIĆ U USKOK-U: S odmora došao na ispitivanje u "slučaju" izvlačenja novca iz Dinama

Za osvajanje Zlatne lopte Luka Modrić prima čestitke od pojedinaca i klubova iz cijeloga svijeta, ali ne i od HNK Hajduk, kluba u kojem imaju za to, čini se, i dalje smiješno opravdanje i svoja “pravila”.

Podsjetimo, o tome kako će i kome čestitati, ili kome čestitaju i kada, najavili su u rujnu. Jer, tada jedini od klubova nisu čestitali Modriću kada je osvojio FIFA-inu i UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača prethodne sezone.

Njihovo priopćenje tada je bilo:

“Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i – smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima.

HNK Hajduk Split”.

Komentiraj