DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Ne odričem se Bandića – nisam učinio loše nijednom Hrvatu

Podijelite članak
Foto: Screenshot/HRT
Foto: Screenshot/HRT

Dragan Marković Palma, čelnik Jedinstvene Srbije i predsjednik Skupštine općine Jagodina poručio je kako se ne ograđuje od prošlotjednog susreta s Milanom Bandićem, iako se Milan Bandić javno ispričao hrvatskoj javnosti jer, navodno, nije znao za Palminu vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

“Ne mogu zamjeriti Bandiću jer više od 700 objava napada na njega je bilo na portalima. On je dobar čovjek i sposoban, ali su ga napali. Ne zamjeram mu. Ne ograđujem se od viđanja s njim i ne ljutim se, razumijem ga u potpunosti”, izjavio je Marković kako piše N1.

Na pitanje je li Bandić znao sve o njemu kad ga je pozvao u goste, Marković odgovara: “Siguran sam da on zna tko sam ja… Ako nekoga pozovete u goste onda trebate znati sve o njemu. Nisam sudjelovao u ratu, nisam ništa loše napravio nijednom Hrvatu, osim da mi je smetalo što je protjeran srpski narod iz Hrvatske”, rekao je Palma., te dodao kako ostaje poziv gradonačelniku Zagreba da posjeti Jagodinu iduće godine.

“Na njemu je da odluči. Moja namjera je vrlo iskrena, ponudio sam da dođe tisuću Hrvata u središnju Srbiju, da studenti dođu. Ne želim da se svađamo, želim da surađujemo, da djeca naša ne zaborave šta je bilo, ali da idemo naprijed”, poručio je Marković.

 

Komentiraj