DAVOR BERNARDIĆ: Ovo je Vlada u odlasku – štite ortački kapitalizam i kriminal

Podijelite članak

davor bernardić

To je Vlada u odlasku koja štiti ortački kapitalizam i kriminal koji se događa u Agrokoru, poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić upitan da komentira izjavu premijer Plenkovića koji je rekao da će oporbene inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi te ministrici Nadi Murganić završiti neuspjehom kao i ranije oporbene inicijative jer će Vladu i ministricu podržati parlamentarna većina.

“To je Vlada u odlasku zato što u posljednjih godinu dana nisu napravili ništa, a kada će se taj odlazak dogoditi ja to ne mogu predvidjeti. Definitivno, ovo je Vlada koja ne radi ništa i koja se nije usudila čak ni doći na Odbor kada je bilo pitanje rasprava o mladima. Vlada koja štiti ortački kapitalizam i kriminal koji se događa u Agrokoru, Vlada koja ne radi ništa”, poručio je Bernardić koji se osvrnuo i na tužbu Ante Ramljaka koji ga tuži za tešku povredu prava osobnosti jer ga je Bernardić prikazao kao ‘člana ortačke skupine koja ima za cilj izvlačenje novaca iz Agrokora u korist lešinarskog fonda‘.

“Veselim se što ćemo razgovarati, jer ako je tužba način da razgovaramo oko Agrokora i pozovemo sve ključne svjedoke. Ako je tužba način da Ramljak dođe na sud ja se tome veseli. Znate kako je u životu, svako se češe gdje ga svrbi, a istina boli”, poručio je Bernardić.

Predsjednik SDP-a se osvrnuo i na uvođenje eura.”Hrvatska nije u ovom trenutku spremna za euro. Ja sam ZA euro, ali ne u ovom trenutku.Mi nismo u ovom trenutku spremni ni fiskalno ni monetarno uvesti euro. Priču oko eura treba vrlo dobro pripremiti prije nego uđemo u bilo koji aranžman”, kaže Bernardić, prenosi Media servis.

Komentiraj