BOŽO PETROV: Narodna koalicija je trgovačka koalicija – bolji sam od Karamarka i Milanovića

Podijelite članak

božo petrov

Božo Petrov, čelnik Mosta, u Dubrovniku je komentirao aktualnu političku situaciju i formiranje novih predizbornih koalicija.

“Most će imati definirane liste, kod nas nije bilo borbe za fotelje niti za prva mjesta i tu Most funkcionira kao tim, a Orešković sam treba odlučiti hoće li se nastaviti baviti politikom”, kazao je Petrov u gostovanju u RTL-u Danas.

Ima li Most tri imena za premijera, bilo je pitanje za koje je rekao da će to ostaviti za kasnije. “Očekujemo odluku Oreškovića, a nakon toga ćemo moći razgovarati s kandidatima”, rekao je.

“Ja sam rekao da se odgovornost treba preuzeti i da za nas to nije problem, a Most će biti platforma koja će iznjedriti najbolje i najkvalitetnije, može se i toga prihvatiti ako bude potrebno”.

 

Na pitanje želi li biti premijer, odgovorio je: “Da, ako ćemo gledati koga imam za usporedbu, ranije Karamarka, sad Milanovića, mogu reći da mogu biti samo bolji”.

O koaliciji, onoj narodnoj, rekao je: “To što se zove Narodna koalicija, to je za mene trgovačka koalicija. Ja bi ih sve pozvao da izađu i pokažu koliko su jaki, da nema predizbornih koalicija, neka građani sami ocijene”.

 

Komentiraj