BELJAK PORUČIO PLENKOVIĆU: Ovo su samo neki HDZ-ovci koji su Hrvatskoj zabijali strašne golove

Podijelite članak

Izbori za Europski parlament 26. svibnja prilika su da HDZ potvrdi ono što u nogometu rade igrači s brojem 9, a to znači da daju golove, rekao je slavodobitno čelnik HDZ-a Andrej Plenković među svojima u Splitu.

“Naša lista broj 9 pobijedit će uvjerljivo”, rekao je, te zamolio da se ne bacaju glasovi jer “onaj tko tri dana pred izbore ne zna kome pripada, taj tamo nema što raditi. I zato ne vjerujte demagozima, izolacionistima, egoistima i onima koji protestiraju jer ništa konkretno ni konstruktivno za Hrvatsku ne mogu, ne znaju i neće napraviti”.

Brzo mu je na Facebooku o golovima koje postožu HDZ-ovci već dugo odgovorio Krešo Beljak, čelnik HSS-a:

[TEŠKO JE ODABRATI HDZ-OVCA KOJI JE HRVATSKOJ ZABIO VIŠE STRAŠNIH GOLOVA]

Taj HDZ se u zadnjih 30 godina stvarno nazabijao golova Hrvatskoj. Ali imali su, mora se priznati i rasnih, nemilosrdnih i okrutnih zabijača.

Od onih legendarnih pamtimo kapetana Tuđmana, pa Kutlu, Gucića, Luku Raića, Todorića, Škegru, Mudrinića, Rojsa, Vidoševića, Žužula, Mamića, Čobankovića, Kalmetu, Polančeca, kapetana Sanadera, a od novijih nikad nećemo zaboraviti kakve su nam golove pozabijali kapetan Plenković, Dalićka, Tolušić, Goran Marić ili Žalac.

 

Komentiraj