BANGOURA POZIVA NA BUĐENJE: Guraju nas u stražnjicu Europe, umjesto da budemo glava

Podijelite članak
Foto: Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1

Građani Hrvatske vrijeme je da se probudite. Dok se mi zabavljamo raznim Lex-ovima, ideologijama naša zemlja je najuspješnija država EU, ali u rastu zaostajanja za civiliziranim svijetom – kaže čelnik političke platforme Alternativa 101 Hamed Bangoura, naš poznati poduzetnik i tv voditelj.

U nastavku na Facebookuu piše:

Dok taj isti svijet prolazi ciklus s najvišim stopama rasta u povijesti, mi slušamo laži naših političara, a prilike u sadašnjosti i budućnost prolaze pokraj nas, jer mi živimo u prošlosti. Dok nam se klinci javljaju iz razvijenog svijeta skypovima, snapchatovima, viberima…mi komuniciramo lažne vijesti i guramo se u stražnjicu Europe, umjesto da budemo glava iste.

Ne možemo biti dok nas vode uglađene diplomate koje za muda drže polupismena lopovska bagra ortačko rođačkih veza. Bez imalo srama, imalo dijaloga i uvažavanja drugih mišljenja bezočno nas lažu i serviraju “istinu” o velikom rastu, te guraju u monetarno ropstvo.

Umjesto da se više bave provedbom reforma i konkretnim rješenjima, oni nas guraju i nameću nam euro u trenutku kad Hrvatska nikako nije spremna za uvođenje istoga.

Proizvodni kapaciteti su nam nikakvi, suficit platne bilance šminkerski i umjesto da budemo ravnopravan član, mi ćemo ponovno kao robovi ući i u eurozonu, i olako se odreći monetarnog suvereniteta. Ušli smo nespremni u EU, gubimo stanovništvo, a sad ćemo i ovo malo što je ostalo satrat do kraja. E pa nećete.

Ovaj graf DZS-a pokazuje pravu istinu gdje smo mi to zapravo i prestanite lagati, već počnite komunicirati istinu kako god bolna ona bila.

Komentiraj